2017 GMC Sierra 2500HD v1.0.0.0

2017 GMC Sierra 2500HD v1.0.0.0

Tak tady to je. "Nejžádanější nákladní vůz FS19." Tohle není skoro stejný kamion, který unikal. Tento vůz obsahuje mnohem více než dříve.

*K POUŽÍVÁNÍ MNOHO FUNKCÍ NA TOMTO NÁKLADNÍM VOZU JE VYŽADOVÁN JEDNODUCHÝ IC*

Plně funkční odpružení
Kompletně propracovaný interiér, exteriér, rám a motor
Pohyblivý závěs a funkční airbagy
Mnoho různých možností
3 různé možnosti pneumatik s velkým počtem možností kol
Kapota se otevře, zadní výklopné dveře se složí, zrcátka se vysunou, přední okna se sjedou dolů, z postele vyjedou rampy a skříňka na nářadí a topper se otevírají pomocí SIMPLE IC.
Custom Made Duramax zní s VELMI HLASITÝM vlakovým klaksonem.
Flexibilní CB WIPs a třesoucí se výfuk.

Tento vůz má tolik tvrdé práce a odhodlání. Za poslední 2 roky jsem odpracoval hodně přes 500 hodin. Jakmile to vyšlo na veřejnost, ztratil jsem veškerou motivaci.

Dal jsem Rolling Farms poslední verzi, kterou jsem měl, a dal mu povolení převést mod na FS22. Po nějaké mé pomoci je to tady. Konečně vypuštěno mnou. Oficiálně jsem s tímto náklaďákem skončil (a pravděpodobně s úpravou nadobro, pro případ, že byste na to nemohli přijít), ale Rolling Farms již diskutovali o vytvoření verze 2, takže si na to dávejte pozor. Každopádně doufám, že se vám mod líbí!

Kredity:
ArtistJackModding


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Automobily mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!