2019 Kenworth T800 v1.0.0.0

2019 Kenworth T800 v1.0.0.0

Tady je to lidi! Dlouho očekávaný kenworth t800 je pravděpodobně jedním z mých nejvíce vložených modifikací, které jsem kdy udělal, a také jedním z nejpodrobnějších, doufám, že se vám bude líbit! Byl jsem zaneprázdněn, takže jsem to na chvíli odložil, možná to byl měsíc Lol, ale nezáleží na tom, na čem záleží, je to propuštěno! každopádně si užijte tento kenworth t800 od 4MR Modding Předělal jsem ho a přidal nějaké věci, jako jsou možnosti lakování, jen jednoduché malé detaily atd. Náklaďák je plně přizpůsobitelný s kabinou na spaní atd. široká kapota vysoká kapuce a zbytek si budete muset zjistit sami Užijte si !!!

PS. když kliknete na možnost Tandemová farma, objeví se další možnost, která má jiné, ale nemohl jsem na to přijít nebo se pokusit ji smazat, ale ve skutečnosti to není velký problém, uvidíte, co mám na mysli, když ji použijete ve hře, také soubor je 316 megabitů to prostě má spoustu možností, což je důvod, proč jeho tolik není ve skutečnosti tak laggy, pokud vaše neběží s jako 4 GB RAM a jako grafická karta Intel Lol.

Kredity:
FS19: 4MR Modding FS22: TEC Modding aka t3s91


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Nákladní vozidla mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!