2020 Ford Super-Duty Limited v1.0.0.0

2020 Ford Super-Duty Limited v1.0.0.0

Opravil jsem problém s texturou na rámu.
Nevím, kdo je vlastníkem tohoto modu, je to zásluha.

„Řada Ford Super Duty pro rok 2020 představuje vrchol schopností a technologií společnosti pro pickupy.
Od F-250 po F-350 a celou cestu až po F-450 jsou tito velcí monstra zkonstruováni tak, aby táhli značné náklady a dokonce sloužili jako rodinná přeprava.
Nejzákladnější verze jsou ideální pro obchodníky a ty nejúžasnější ozdoby jsou vhodné pro obchodní manažery.
U žádného z jeho tří dostupných V-8 motorů, které jsou zvýrazněny nejsilnějším dieselem na trhu, není nouze o výkon a točivý moment.
Bez ohledu na konfiguraci dokazují snímače Super Duty 2020 potenciál moderních těžkých nákladních vozidel." – Car & Driver

Užijte si prosím tuto verzi Fordu Superduty. Podle mého názoru jsou verze F350 a F450 s omezenou výbavou Fordy nejlepším dílem. Opravdu se mi líbí vzhled a dojem z těchto vozů.
Pokud jste někdy stáli vedle jednoho nebo měli příležitost užít si zkušební jízdu, budete vědět, jak masivní a pohodlné tyto snímače jsou.

Opravená palivová nádrž. Přenos z vozidla na vozidlo nyní funguje správně (jediným problémem je, že spouštěče plnění způsobí zastavení letecké dopravy, když se přiblíží k řidičské straně náklaďáku)
Mapa interiéru opravena (nesprávná struktura souboru dxt)
Přidány vibrace tlumiče a opraveno časování výfuku (díky CSM Modding)
Přidána podpora pro přílohy Gooseneck převedené z FS19

Kredity:
JD Mapping


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Automobily mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!