Elm Creek Edit 4x a Elm Creek Edit 4x Open V1.0.0.7

Elm Creek Edit 4x a Elm Creek Edit 4x Open V1.0.0.7

FS22 Elm Creek Edit 4x a Elm Creek Edit 4x Open Stevie.

Aktualizováno 30. 4. 2023 19:00 britského času. V1.0.0.7
Velká aktualizace a NEMĚLA by vyžadovat nové uložení hry.
Je připraven nejnovější patch pro aktualizaci hry, upravená zemědělská půda, vylepšené spouštěče, upravené umístitelné, nové umístitelné shluky dekorativních kamenů a další přidané plus stovky dalších malých oprav a vylepšení.

Map Flyover video nové 4x rozšířené verze modové mapy FS22 Elm Creek Edit od Stevieho.

Potřeboval jsem více země a prostoru, než měl můj Elm Creek Edit standardní velikosti pro velké hračky, a tak jsem se pustil do vytvoření podrobné 4x verze mapy.
Nová verze 4x má všechny původní funkce úprav, jako je produkce, extra listí, úprava vrstvy travních porostů, aby se zbavila ošklivého tmavě hnědého pole na konci zanechaného stroji, extra přetíratelné vrstvy listů a podkladu, vlastní spouštěče a další. Nová úprava zachovává stejně vysoké detaily ve všech nových oblastech, lesnictví je rozšířeno, nové silnice a doprava, severní louky jsou značně rozšířeny, což umožňuje hráči vytvořit více na mapě, a 51 polí je směsí z malé až velmi velké krabicové a tvarované s misemi. Mnoho oblastí polí může hráč dále rozšířit odstraněním stromů, mnoho pozemků, které lze umístit, je dodáváno plochých a prázdných, připravených k osídlení hráčem. Vše, co mapy potřebují, je dodáváno v obchodě a stavební nabídce. Prodejní body a množství skladů byly zvýšeny, aby umožnily větší pole a větší množství úrody na mise a mnohem více.

Kredity:
Stevie


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Mapy mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!