Dvě plnicí nádrže (nafta) v1.0.0.0

Dvě plnicí nádrže (nafta) v1.0.0.0

Úprava zavádí do hry dvě čerpací stanice s možností umístění a nabízí hráčům praktické a efektivní řešení pro tankování vozidel.
První stanice má kapacitu 10 000 litrů, zatímco druhá zdvojnásobuje tento objem a dosahuje 20 000 litrů. Tyto objemové rozdíly poskytují flexibilní možnosti pro různé provozní potřeby, od malých až po velké zakázky. Cenové parametry čerpacích stanic jsou nastaveny na 8 000, respektive 16 000 jednotek herní měny, což z nich dělá dostupnou volbu pro vylepšení infrastruktury vaší farmy.
Pro plné natankování motorové nafty do těchto stanic je potřeba utratit 13 750 za menší model a 27 500 jednotek herní měny za prostornější. To umožňuje hráčům hospodárně spravovat zdroje a optimalizovat náklady na palivo v závislosti na jejich současných a budoucích potřebách.
Jednou z klíčových vlastností modu je možnost vybrat barvu pro každou čerpací stanici, když je umístěna, což nabízí další úroveň personalizace a integrace do celkové krajiny herního prostoru.
Obě stanice jsou navíc vybaveny nočními lampami pro osvětlení, což zvyšuje jejich funkčnost a pohodlí použití v noci. Tento detail nejen dodává hratelnost na realističnosti, ale také zajišťuje bezproblémový provoz čerpacích stanic 24/7.

Kredity:
Pavel_Tikhonov


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Objekty mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!