Sezónní ceny v1.0.0.0

Sezónní ceny v1.0.0.0

Stejně jako se počasí mění s ročním obdobím, mění se i nabídka a poptávka po různých produktech. Sledujte trh, abyste získali nejlepší ceny během roku. Možná by stálo za to investovat čas a peníze do semen nebo vápna v dostatečném předstihu před začátkem sezóny výsadby.

FUNKCE:
Sezónní kolísání cen nyní i při nákupu (nejen při prodeji jako v základní hře)
Sezónní variace přidána pro další typy výplně (platí pro prodej i nákup)
[ZAKÁZÁNO] Náhodné kolísání ceny na nákupní stanici

HRANÍ
Kromě výchozího chování, kdy se prodejní cena (tj. když svou sklizeň prodáváte) mění v průběhu roku s ročním obdobím, se nyní bude v průběhu roku lišit také nákupní cena (např. při nákupu semen nebo tankování vozidla). To znamená, že produkty/plodiny, které podporují sezónní variace při prodeji, budou mít nyní také sezónní variace při nákupu.
Další produkty, jako jsou semena, palivo a herbicidy, které mají normálně pevné ceny (platí pro základní herní mapy a většinu modifikovaných map), nyní získají podporu pro sezónní variace, a to jak při prodeji, tak při nákupu.
Základní ceny se nemění, jakákoliv základní cena je nastavena mapou a ostatní mody jsou zachovány
[ZAKÁZÁNO] Každá nákupní stanice bude mít mírnou odchylku ve svých cenách (kromě sezónních odchylek), aby odrážela místní konkurenci mezi různými společnostmi.

PODPOROVANÉ TYPY NÁPLNĚ
Na většině map (včetně map základní hry) většina typů souborů pro plodiny, které lze sklízet (např. pšenice a kukuřice) a produkci (např. tkanina a cukr), již podporuje sezónní variace. Mnoho produktů, které obvykle kupujete (např. palivo, semena, vápno atd.), má však pevné ceny.

Tento mod přidává sezónní variace do následujících typů souborů:
– KRMIVA, PRASAT, NAFTA, ELEKTRICKÝ NÁBOJ, MEthan, SEMENA, HNOJIVO, TEKUTÉ HNOJIVO, HERBICIDY

SEZÓNNÍ VARIACE NA MÍRU
Pokud vaše mapa nepodporuje sezónní variace u určitých typů souborů, můžete vytvořit kopii tohoto modu a upravit "xml/maps_fillTypes.xml" pomocí vlastního nastavení typu souboru.

Randomizace cen na nákupních stanicích je dočasně zakázána kvůli problémům s multiplayerem *

Kredity:
ZYX / w33zl


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Jiné mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!