Farming Simulator 25 v události Gamescom

Farming Simulator 25 v události Gamescom

Chcete si zahrát Farming Simulator 25? Jistě, že ano. Pokud ale nechcete čekat do 12. listopadu, musíte se letos dostat na gamescom! Od 21. do 25. srpna si můžete zahrát speciální preview verzi hry v německém Kolíně nad Rýnem na největším světovém herním veletrhu.

Dejte ruce na FS25!

I když (samozřejmě) nepřinášíme kompletní a finální hru, již nyní můžete nahlédnout, co můžete očekávat. Podívejte se na Riverbend Springs a pečlivý výběr strojů. Máme připraveno mnoho herních stanic.

Nasaďte si klobouk v hale 6!

Pokud nás chcete najít, stačí dojít k obřímu nezaměnitelnému traktoru v hale šest. Jsme na stánku s CLAAS XERION 12.650 TT a jeho 650 jednotkami výkonu, které stojí vedle něj. Pokud budete rychlí, můžete zabodovat jedním z oblíbených slaměných klobouků, které se každý rok vznášejí davem.

Zábavný scénický program

Je toho víc: Pódiový program vedený energickým hostitelem a renomovanými tvůrci obsahu zve k návštěvě všechny fanoušky Farming Simulatoru a další účastníky veletrhu. Součástí jsou soutěže o virtuální stohování balíků a skvělé ceny.

Chcete ještě více?

Farming Simulator 25 v události Gamescom

The Year 1 Bundle obsahuje Farming Simulator 25 + Year 1 Season Pass (3 balíčky obsahu a 1 rozšíření), které lze rozšířit na vaši hru, jakmile bude vydán další obsah. Předobjednávkou (všechny verze) získáte také MacDon Pack s pěti špičkovými stroji navrch!

Farming Simulator 25 v události Gamescom

 

Kredity:
Farming Simulator


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.




Nejlepší Farming Simulator 25 mods mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!