Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25

Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25

Plný živin, pravděpodobně staroperského původu, předmět kulinářského mýtu pro svůj (ve skutečnosti nepříliš vysoký) obsah železa a Popeyeho oblíbenec: špenát!

Přichází také do Farming Simulator 25. Pojďme se podívat na listovou zeleň, protože nabízí některé jedinečné věci, na které byste měli pamatovat na svých virtuálních polích.

Čas na špenát

Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25

Jaro a léto jsou sezónou špenátu. V březnu nebo dubnu vezmete secí stroj a vydáte asi 10 litrů osiva na hektar, abyste se mohli těšit na výnos asi 23 100 litrů na oplátku.

S průměrnou prodejní cenou 660 dolarů za tisíc litrů musíte být připraveni na sklizeň v červnu. Pamatujte, že zde potřebujete specializovaný harvestor – OXBO MKB-4TR.2

Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25

Jednou zasejte, dvakrát sklízejte

Pokud neztrácíte čas, můžete špenát skutečně sklízet dvakrát za sezónu. Chcete-li to udělat, musíte ji zasít hned v březnu, počkat, až dozraje, sklidit ji hned v červnu a sledovat, jak znovu roste. Nezapomeňte použít obvyklé zlepšení výnosu, jako to děláte u jiných plodin.

Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25

Děláte-li vše správně a včas, uvidíte ty růstové fáze, které se ve druhém cyklu mírně liší. Jak je to běžné u plodin, jako je špenát, první růstová fáze po první sklizni se jeví o něco keřovitější. Pomáhá snáze vizuálně sledovat všechna pole špenátu.

A pamatujte na slova jednoho z našich oblíbených námořníků: Jsi silný až do konce, protože jíš svůj špenát. Tak to aspoň sklidíš a prodej, než uschne, ano?

Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25 Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25 Nová ukázka Crop Spinach ve Farming Simulator 25

Kredity:
Farming Simulator 25


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.




Nejlepší Farming Simulator 25 mods mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!