PK Liquid/Concord Edited v1.1.0.0

PK Liquid/Concord Edited v1.1.0.0

Už jste se někdy podívali na brilantní vzduchové vrtačky Case IH Concord od Caseariase Moddinga a pomysleli jste si: „To se mi líbí, ale přál bych si, aby byl větší“ nebo „Přál bych si, aby měl tekuté hnojivo“. No, tento mod pack by mohl být řešením vašeho problému!

Seznam změn V1.1
– Opraveny problémy s texturami, které se objevovaly u nádrží na kapaliny namontovaných na panelech nástrojů
– Podle požadavku přidána nová konfigurace Tow-mezi + zadní uchycení. To umožní těm, kteří tak chtějí učinit, provozovat další vozík s tekutým hnojivem za lištou nástrojů. Tato konfigurace byla důkladně testována a je potvrzeno, že funguje s vozíkem na tekuté hnojivo Seed Hawk společnosti AT Farms na normální i concord konfiguraci. Avšak vzhledem k tomu, že nemohu vytvořit konfiguraci zadního připojovače v xmls, budou tekuté vozíky Custom Moddingu fungovat pouze s panely nástrojů, které nejsou concord. Mějte to prosím na paměti při plánování použití panelů nástrojů na vašich virtuálních polích.
– Nakonec jsem se rozhodl přidat nějaké nové barevné možnosti na panely nástrojů i PK vozíky: Možnosti zahrnují: Bourgault, Seed Hawk, Hatzenbichler, Vaederstad, Chamberlain a Simplicity.
Jako obvykle jsem se ze všech sil snažil zajistit, aby byl protokol na mé straně co možná nejbezchybnější. Pokud narazíte na nějaké problémy, nebojte se mi dát vědět a já je určitě vyřeším, až budu mít příležitost.

Tento mod je v podstatě úpravou PK Packu od AT Farms (původně M. Artemovs) pro práci s concord air drills od Casearias modding. Těmto klukům patří zásluha za původní mody.

Tento balíček obsahuje:
3 tyče o šířce 9,7-15,8m
Možnosti pro Pull-behind, Pull-between a nádrž na tekuté hnojivo pro každou z nich.
– Součástí jsou také původní vozíky PK Bunker 65 a značka se změnila z PK na "Lizard Industries Concord".
– Součástí dodávky jsou 2 verze pneumatických secích lišt. 1 je verze určená pro práci s vozíky PK a druhá je označena „Concord“ speciálně pro práci s vozíky Casearias. Ujistěte se, že jste zakoupili správnou verzi, protože tyče Concord nebudou fungovat s žádnými jinými vzduchovými vozíky v konfiguracích vlečných mezi.
Volba kapalného hnojiva přidává k rámu tyčí nádrž o objemu 2 500 l, ale také to zatěžuje tyče, takže na to pamatujte, když vybíráte traktor, abyste zatáhli vzduchové setí.
Nakonec uvedu další aktualizaci tohoto balíčku, která umožní použití závěsu pro ty, kteří chtějí spustit nastavení Tow-mezi s přídavnou nádrží na kapalinu vzadu. toto je stále WIP, takže zůstaňte naladěni
Jako obvykle by měl být protokol bez chyb a v nabídce přizpůsobení obchodu obsahuje pouze 1 varování o výměně kultivátoru za secí stroj. To by nemělo být lámání hry, ale pokud narazíte na chyby, nebojte se mi dát vědět v komentářích.

Kredity:
TJM Farming AT Farms


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Nářadí mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!