Plně animované hlavičky kukuřice CNH 8 řádků v1.0.0.0

Plně animované hlavičky kukuřice CNH 8 řádků v1.0.0.0

Kukuřičné hlavy CNH 8 Row 30'', navržené pro efektivitu a odolnost, sbírají čistěji, sklízí rychleji, získávají více chmýří a jednoduše šetří více zrna. Začleněním nejnovějších inovací v technologii sklizně jsou tyto adaptéry nabité technologií, která maximalizuje váš čas na poli.
Tyto žací lišty obsahují přizpůsobení, která budou vyhovovat potřebám vaší farmy, včetně bočních šneků pro vtahování naklánějící se nebo dolů kukuřice, volitelného štítu na nečistoty, který zabraňuje upékání podavače vašeho kombajnu rostlinným materiálem, a středových pruhů, které pomáhají s rychlou identifikací vašeho středu. řádek, což je zvláště užitečné při sklizni bez vedení.

Vlastnosti:
– Plně animované skládání řádek po řádku pro užší silniční přepravu
– Volitelné boční šneky
– Volitelný štít na nečistoty
– Tři modely (2014-2020 Case IH 4408, 2021-2023 Case IH 4408 a New Holland 980CR 8-30)
– Konfigurace proužků ve střední řadě, dvě barevné možnosti dostupné pro Case IH a jedna pro New Holland (s modem Color Configurator můžete proužek namalovat libovolnou barvou)
– Základní cena: 53 000 $
– Cena koncových šneků: 3 500 $
– Cena ochranné obrazovky: 1 200 $

Specifikace:
– Pracovní šířka: 8 řad 30'' (20 stop nebo 9 metrů šířka)
– Maximální pracovní rychlost: 6 mph

Kredity:
Jolly Farms Modding


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Frézy mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!