Kamaz 4310 Turbo v1.0.0.1

Kamaz 4310 Turbo v1.0.0.1

Změny ve verzi 1.0.0.1:
Plně funkční palubní deska, všechny animace přepsané, přidáno další osvětlení
Světelné efekty upraveny
Přehodnoceny celé detaily, nyní vůz vypadá jako skutečný nákladní automobil, nikoli jako plastový a není tak lesklý jako dříve
Odpružení přepracováno, nyní správně spojuje, kola zmenšená

Zažijte bezkonkurenční funkčnost a přizpůsobení s KamAZ 4310 Turbo, navrženým tak, aby zlepšil výkon a vzhled vašeho vozidla. S výkonným motorem a různými možnostmi zvuku, plně funkčními zrcátky a ne zcela funkčním systémem osvětlení poskytuje tento mod pohlcující zážitek z jízdy. Možnost výběru z více motorů a dvou jedinečných designů vám umožní plně personalizovat vaše vozidlo. Odolné odpružení a pokročilá palubní deska navíc nabízí plynulé ovládání, i když palubní desce chybí osvětlení. Drobné chyby ještě nebyly zcela opraveny, ale vývoj jde správným směrem – budoucí aktualizace tyto nedostatky vyřeší. Tento mod je extrémně cenově dostupná volba za 65 000 EUR, přičemž denní údržba stojí pouhých 15 EUR, což zajišťuje požitek z každé jízdy!

Vlastnosti modu:
Cena: 65 000 €
Denní náklady na údržbu: 15 €
Objem palivové nádrže: 350 litrů
Funkční animace včetně hnacího hřídele
Pracovní palubní deska
Funkční zrcátka
Provozní osvětlovací zařízení
Možnost výběru motoru
Přístupné přizpůsobení designu

změny:
Zvuk motoru aktualizován
Vylepšený systém osvětlení
Kola vyměněna
Čistý spojovací systém
Funkční a uklizená zrcátka
Pozice kamery pevné
Přední nápravy opraveny
Přidán výběr kol
Vylepšená vnitřní kamera
Chování motoru upraveno
Obnovení zavěšení a instalovaného zařízení

Známé problémy:
Nefungují zadní a směrová světla, žádné podsvícení palubní desky
Model není zcela dokončen
Několik chyb v protokolu

Kredity:
Vyciokazz (1LTU Lietuva)


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Nákladní vozidla mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!