Courseplay v7.4.2.1

Courseplay v7.4.2.1

Push Release 7.4.2.1
VAROVÁNÍ: I když je tato verze zpětně kompatibilní se staršími uloženými hrami, zapíše kurzy do uložené hry v novém formátu. Verze starší než 7.4.2.0 NEBUDOU MOŽNÉ ČÍST hry uložené v této verzi! Pokud si nainstalujete tuto verzi a rozhodnete se vrátit ke staré verzi, MUSÍTE SVOU STAROU ULOŽENOU HRU předem ZÁLOHOVAT!

Nastavení rovnoměrné šířky řádku nyní funguje #3423
Oprava podivné transformace navigačního bodu #3399
Úzké pole je nyní také opraveno #3387
Oprava přechodu #3387
Další oprava pro vykladač balíků #3381
Oprava pro #3378
Oprava pluhu, který nezahájil práci po souvrati #3413
Vozidla v zatáčkách o 180° poblíž diagonální hranice pole již pole neopouštějí.
Oprava pro Multitool #3379

Novinka pro Multitool:
Multitool nyní obsahuje 2-5 jednotlivých tras pro každý pruh v závislosti na počtu vozidel, které jste vybrali.
Tento kurz se přepne při změně jízdního pruhu.
Stará "symetrická změna jízdního pruhu" byla přejmenována na "přepínání jízdních pruhů" a doufejme, že je jasnější, co dělá a musí být vybrána v generátoru před generováním kurzu.
Multitoolové kurzy uložené staršími verzemi nebudou fungovat, budete je muset obnovit!

Známý problém:
Po opětovném připojení k serveru se nastavení vybraného pruhu pro multitool resetuje a nezobrazí správný pruh, ale nástroj nadále pracuje na správném. To bude opraveno v pozdější verzi, protože nechceme déle čekat s důležitými opravami.

Kredity:
courseplay-release-creator


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Jiné mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!