Midwest Duras/Legacy Premium Cutter Pack Gleaner edit v1.0.0.0

Midwest Duras/Legacy Premium Cutter Pack Gleaner edit v1.0.0.0

Chtěli jste někdy spustit Gleaner v FS22, ale nechcete být omezeni na 40ft hlavičky Dynaflex, které jsou součástí Siid Modding S9?
Podívali jste se na balíček Legacy Ag Premium Cutter od Hispano Modding a přáli byste si, aby existovala PC verze označená jako Midwest Duras jako skutečná věc?
No, to byly přesně ty otázky, které jsem dnes přemýšlel.
Rozhodl jsem se tedy pokračovat a upravit Legacy Ag cutter Pack od Hispano Modding, abych je nejen označil jako Midwest Duras, ale také přidal spojku navrženou speciálně pro Gleaner S9.
Tato spojka je k dispozici pouze u modelů 25 stop, 30 stop, 35 stop a 40 stop, aby byla zachována polorealistická kombajn Gleaner Harvestor nemůže provozovat nic většího než 40 stop, protože potrubí je příliš krátké.
Všechno ostatní je stejné jako původní mod Hispano Modding vyrobený a vydaný na Mod hubu. Za vytvoření modu patří především Hispano.
Doufejme, že tyto hlavičky by vám měly umožnit provozovat více než jednu barvu Combine na konzistentní úrovni, aniž by vám podobné hry z kurzu způsobovaly bolesti hlavy.
Užijte si to!

Kredity:
TJM


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Kombajny mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!