CNH 4350/3380 Air Cart Edit v1.0.0.0

CNH 4350/3380 Air Cart Edit v1.0.0.0

Podívali jste se někdy na mnohonásobné přepravky Case, New Holland nebo Flexi-coil Air Carts, které se vznášejí na stránkách s mody, a přáli jste si, aby existovala lepší verze, která by odpovídala standardům FS22? Už vás nebaví používat vzduchový vozík KMN 3380, u kterého se hadice nebudou zobrazovat v konfiguraci vlečené za sebou?
To byly některé z otázek, které mě za poslední rok trápily. V červnu jsem se tedy rozhodl, že udělám své vlastní nastavení vzduchového secího stroje CNH/Hatzenbichler s použitím 4350 Flexi-coil od AT Farms jako základny a vzal jsem to do Blenderu, abych se ujistil, že barva vozíku nebude v rozporu s zábradlí a rám.
Po mnoha měsících pečlivých úprav, testování a kódování cítím, že je správný čas podělit se o tuto úpravu s vámi všemi.

Tento mod obsahuje:
Konfigurace CNH Air Cart:
– Značka Flexi Coil/Case IH/New Holland a barvy pro 4350 i 3380
– Možnost přidat nebo odebrat šnek pro ty, kteří používají Seed Tenders/Seed n Super Bins.
– Verze 18m Toolbaru značky Case/Flexi-Coil s vlastními obtisky.

Tento Air Cart je navržen hlavně pro práci s mým PK Toolbarem, aby hráčům poskytl větší výběr leteckých vozíků pro jejich farmy a aby do komunity FS vložil lepší model 3380 vozíku (i když je to jen nový skin)
Zbytek modu je z velké části stejný jako verze AT Farms, všechna čest mu patří za vytvoření původního modu, ze kterého byl vyroben tento.
Protokol by jako obvykle neměl obsahovat chyby, ale pokud narazíte na nějaké problémy, doporučuji vám to napsat do komentářů níže na mé stránce Itch.io.
Šťastné zemědělství!

Kredity:
TJM


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Nářadí mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!