FS25 New Crop: Rýže a dlouhozrnná rýže

FS25 New Crop: Rýže a dlouhozrnná rýže

Tady je věc o rýži ve Farming Simulator 25: Ne všechna rýže je stejná. Existují dva různé druhy – dlouhozrnná rýže a to, čemu říkáme „rýže“. Co kdybychom se blíže podívali na rozdíly mezi nimi?

Druhy rýže

Rýže a dlouhozrnná rýže potřebují různé hladiny vody, stroje k setí a sklizni a samozřejmě semena. Dlouhozrnná rýže se nezasévá do vody jako ta druhá. Místo toho se rýžové pole pro dlouhozrnnou rýži zaplaví PO výsevu, ne dříve. Ale začněme od začátku!

Rýžová pole

Oba druhy rýže se vysazují nebo vysévají na rýžových polích (také nazývaných rýžová pole) – to je speciální typ pole prohloubeného, aby umožňoval zadržování vody. Proto na svém pozemku vyžadujete otevřený prostor.

Prostřednictvím nabídky sestavení spustíte proces vytváření. Místo pouhého pokládání pole jej můžete tvarovat v jakékoli velikosti nebo tvaru.

Rýžové skleníky

Tento je volitelný – stromky si můžete koupit u prodejce. Nebo si postavíte speciální skleník věnovaný pěstování rýžových sazenic. Pokud vaše zemědělské ambice spoléhají na zvýšenou produkci rýže, měli byste se podívat na její pěstování sami.

Pěstování a sklizeň rýže

Zde je vybavení, které potřebujete k pěstování a sklizni rýže: Potřebujete traktor, kultivátor, specializovaný sázeč rýže a také kombajn a přívěs. Nějaké vápno by také mělo být na skladě – ale na konec celého procesu. Rýžová pole jsou při stavbě předem vápněna, proto jej na začátku nemusíte aplikovat.

Aktivujte vodní čerpadlo, abyste zaplavili pole, pak zasaďte sazenice. Jelikož se o hnojení postará sazeč rýže, nepotřebujete další rozmetadlo hnojiva jako u jiných plodin.

Čerpadlo automaticky dodá správné množství vody. Stačí denně kontrolovat vodní čerpadlo, abyste udrželi správnou hladinu, jinak ztratíte sazenice a výnos. Veškerou vodu nasají žíznivé rostliny do konce růstového cyklu.

Když je rýže zralá, sklidte ji a rozhodněte se, zda ji prodáte, uskladníte nebo zpracujete na produkty. Chcete-li vypěstovat další várku rýže, naneste na pole vápno a po sklizni kultivujte neloupačku. Vápno je potřeba až po pár sklizních. Zkontrolujte informace v poli, abyste zjistili, zda jsou potřeba!

Setí a sklizeň dlouhozrnné rýže

U dlouhozrnné rýže zatím nepotřebujete k zasetí vaší rostliny žádnou vodu. Dlouhozrnná rýže se vysévá nasucho. Stačí naplnit secí stroj semeny a začít vysévat jeden řádek za druhým, dokud nebude pokryta celá rýže.

Poté zaplavíte rýžové pole a potřebujete udržovat různé hladiny vody v různých fázích růstu. Nebojte se, čerpadlo pustí jen správné množství vody. Vodní čerpadlo denně kontrolujte, abyste udrželi správnou hladinu. Pokud tak neučiníte, přijdete o část sazenic rýže.

Jakmile je rostlina připravena ke sklizni a spotřebuje všechnu čerstvou, lahodnou vodu, zamiřte ke svému kombajnu a naskočte! Váš standardní kombajn s adaptérem na zrno to udělá.

Prodejte jej, skladujte nebo dále zpracujte ve vybraných výrobních závodech. Ale ještě jsme neskončili! Chcete-li kultivovat další várku rýže, naneste na pole vápno a kultivátor obdělejte neloupačku.

Fáze růstu: Rýže a dlouhozrnná rýže

 

Kredity:
farming simulator 25


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.




Nejlepší Farming Simulator 25 mods mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!