Multi-fruit Farm Storage v1.0.0.0

Multi-fruit Farm Storage v1.0.0.0

Už vás nebaví hledat, kde skladujete zboží? Toto silo na toto, tamto silo na něco jiného. Válí se balíky všude a vy nechcete vždy balíky používat? Máte výrobu, ale nemáte pořádné místo, kam uskladnit své palety, dokud nepřijde čas na prodej?
Zde je řešení vašich problémů!
Představuji vám předělanou garáž přímo ze hry, kde najdete všechny potřebné úložné prostory.

Mod vám nabízí 2 základní a skutečné možnosti:
1) Základní Vám nabízí možnost uskladnění veškerého sypkého materiálu, silo je rozděleno a každému materiálu je přidělena kapacita 1M litrů a je zde speciální prostor pro palety o velikosti 180 palet.
2) ten neskutečný vám nabízí možnost uskladnění veškerého sypkého materiálu, silo je rozdělené a každému materiálu je přidělena kapacita 10M litrů a zvyšuje se i rychlost nakládání a je zde speciální prostor pro 1 000 palet s vizualizací 180 palety.

U obou verzí lze trávu, seno, slámu a siláž nakládat ze sila v libovolném typu balíku (díky skriptu Achimobil), materiál lze nakládat ze sila i na palety, vše lze běžně vykládat i do přívěsů.

Myslíte si, že je to skvělé, ale co mě to bude stát? Základní verze stojí pouhých 120 000 $ a neskutečných 180 000 $. Denní údržba vás bude stát 200/400 $, ale obě verze mají také solární panely, které vám část těch peněz vrátí do kapsy. Jak víme, příjem ze solárních panelů je nestabilní, ale vydělat si něco jen tak je fajn, základní verze v nejlepším stavu přispěje 2000 $ a neskutečných 20 000 $.

Kredity:
Anthicz


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Jiné mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!