Randon Low Loader Movable Neck v1.0.0.0

Randon Low Loader Movable Neck v1.0.0.0

Řada snížených přívěsů s pohyblivými hrdly Randon je známá svou praktičností a využitím pro přepravu pásových strojů nebo strojů, které nemohou vylézt na strmé rampy. Systém odnímatelné hlavy usnadňuje přepravu různých strojů a v kombinaci se správnou fyzikou je to skvělý přívěs pro všeobecné použití!

PROVOZNÍ REŽIM
– Přívěs má 4 volitelné ovládací skupiny, z nichž každá obsahuje skupinu animací, Rampa v první, otevření dřevěného nástavce ve druhé a pomocné boty ve třetí.
– Pro přepravu stiskněte funkci, která spustí přívěs, abyste jej odvěsili, a poté odpojte zadní část přívěsu. Přední část bude připevněna k nákladnímu vozu, takže ji odsuňte a naložte své stroje jako obvykle. Po naložení strojů opatrně posuňte vozík dozadu a zajistěte zadní část. Stiskněte funkci, která zvedne přívěs, a tím jej připravíte k přepravě. Přesuňte napínací popruhy a je připraven k přepravě. Chcete-li zlepšit přepravu, otevřete boční nástavce pomocí animace ve skupině animací 2. Tím se na stranu umístí dřevěný nástavec, skládací a funkční.

– Verze v obchodě: 2osý přívěs s mobilním krkem – 3osý přívěs s mobilním krkem;
– Základní cena: 25 000 USD (2 nápravy), 30 000 USD (3 nápravy);
– Obsahuje napínací pásy;
– Podpora opěrky zvedáku třtinového kombajnu a uvolněných pneumatik pro lepší simulaci přepravy;
– Délka: 16 metrů (2 nápravy), 19 metrů (3 nápravy);
– Trailer Ramp: Lze rozložit pomocí nastavitelné animace, a když se dotkne země, rampy se vznášejí a následují zem;
– Konfigurace podlahy: 4 různé modely dřevěných podlah a verze s kovovou podlahou;
– Konfigurace kol: Lizard Wheel, Old Iron Wheel, Tubeless Wheel, Aluminium Wheel, Randon Radius Wheel (originální kola);
– Konfigurace barev: základní barva, barva příslušenství, barva nárazníku, barva kola;
– Další konfigurace: volitelný model zadní rampy, vodní nádrž, zadní spojka, štítky zadních rozměrů (Jižní Amerika: Rozměry, Severní Amerika: Oversize), boční značení s trojúhelníky nebo vlajkami, přídavné boty, nárazníky, demontované pneumatiky (pouze estetické).

PŘEJI DOBROU HRU!

Kredity:
SrVertex, Tiik Modding


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Přívěsy mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!