NPC Talking People s některými příběhy ve Farming Simulator 25

NPC Talking People s některými příběhy ve Farming Simulator 25

Farming Simulator 25 obsahuje malý soubor postav, se kterými si můžete povídat – NPC. Pokud se rozhodnete s nimi mluvit. Pojďme se o nich dozvědět více a jak fungují.

Přidávání postav a vedení

Chtěli jsme ve městech trochu oživit, abyste se mohli setkat s hrstkou virtuálních lidí, které oživili skuteční hlasoví herci. Každá postava má svou vlastní osobnost a oblast odborných znalostí. Protože jsme byli schopni vytvořit postavy, aniž bychom čerpali vývojářské zdroje z jiných herních funkcí, přidali jsme je jako vedlejší bonus.

Aby zejména novým virtuálním farmářům poskytli některé důležité body ve formě pokynů, nabízejí několik rad a pomoci se základy zemědělství. Pokud se o nich chcete dozvědět více, můžete si s nimi jen tak nezávazně promluvit a uvidíte, co je spontánně napadne. Někdy se mohou zeptat, co si myslíte.

Mohou také potřebovat pomocnou ruku a nabídnout vám nějakou smlouvu, když je v sousedství potřeba něco udělat.

Děda Walter

Jak už to v zemědělství bývá, farma se dědí z generace na generaci. V tomto případě však děda Walter nepředává farmu svému synovi, který by byl za normálních okolností další na řadě, ale chtěl prozkoumat jiný život mimo venkov.

Walter se podělí o některé své zkušenosti a řekne vám více o historii rodinné farmy a pošle vás za svým důvěryhodným, starým přítelem a pomocníkem, pokud potřebujete pomoc pro moderní zemědělství.

Už to nějakou dobu dělám. Přes veškerou modernizaci stále sedí zemědělci na traktorech, že? Můj vlastní dědeček, ano, taky jsem ho měl, byl ze staré školy. A myslím to ve skutečné definici.

Všechno dělal na koni. Orat, sít, dostat se do města a dodávat své produkty na trh. Stejně jako většina ostatních. Koně byli páteří všeho.

Tehdy byla značná část jeho farmy o chovu koní a prodeji silných, zdravých klisen a hřebců jiným farmářům.

Pak se z traktorů stala věc. Nejprve pomalu. Poté bylo stále více koní vyřazeno z orby.

Pomocník Ben

Ben je Walterovým důvěryhodným přítelem již více než 30 let a může začátečníkům říci více o základech farmaření. Jak sít a sklízet plodiny, ovládat stroje pro různé pracovní kroky na poli a další. Na startovací farmě je vždy blízko.

No, od té doby, co tvůj děda zpomalil, se s nejnovějšími stroji opravdu neobtěžoval a dělal spoustu věcí… no, způsobem “staré školy”.

Pravděpodobně proto tě ke mně poslal. Jsem vášnivým čtenářem všech těch zemědělských časopisů, víte. Starý, ale stále se učí…

Pokud za mnou přijdete, mohu vám pomoci zajistit, aby na polích vše dobře rostlo.

Soused David

Soused David není farmář, ale snaží se jím být. Je to začátečník. Na cestě udělal nějaké chyby a bude varovat ostatní, aby je neopakovali. Na oplátku mu můžete říct, že by pro něj bylo lepší naučit se obsluhovat lis, než otevřít hotel s wellness procedurami, nabízet lidem přespat na čerstvém seně – což slyšel od ostatních, je věc.

Navíc, protože je z města, dokáže vysvětlit svůj pohled na život ve městě i na život na venkově a jak se naučil skutečně ocenit farmaření, když sám strčil ruce do půdy.

Jistě, existují pro to důvody. Pěstitelské postupy, abychom mohli populaci nakrmit například obrovským množstvím jídla.

Pak jsem se dozvěděl, že produkty pro masové trhy se často sklízí dříve, než jsou plně zralé, aby vydržely přepravu a skladování.

Chlazení, regulace vlhkosti, dlouhé doby skladování a tak dále. To vše může ovlivnit chuť a to, co můžete ochutnat a cítit.

Nikdy jsem o tom nepřemýšlel, když jsem byl ještě tvůj obyčejný městský kluk. Ale teď už to vím. A o to víc si teď vážím toho, co sklidím vlastníma rukama.

Farmářka Katie

Po cestě po světě se Katie vrátila domů a převzala zvířecí farmu od své rodiny. Je šikovná a dokáže vysvětlit základy chovu hospodářských zvířat. Pokud se o ní chcete dozvědět více, může se podělit o některé osobní příběhy a anekdoty ze svých cest.

Většina jejích anekdot nějakým způsobem zahrnuje zvířata a některé její příběhy jsou jen mýty, které tu a tam posbírala. Není vždy vážná.

Nejsi zvědavý!

Když jsem četl o středověkém zemědělství, připomněl jsem si, že jsem opravdu miloval naši farmu a život na venkově obklopený přírodou, zvířaty a dobytkem.

Změnil jsem tedy obor na zemědělské vědy a vystudoval jsem pouze dějepis. Nemůžeš někdy uniknout dědictví své rodiny, co?

Když jsem dokončil vysokou školu, cestoval jsem po světě a pracoval na farmách, abych viděl, jak to dělají v jiných zemích a kulturách.

Dřevorubec Noe

Noah je místní lesník a dřevorubec. Jeho hlavní profesí je starat se o les a starat se o to, aby se s ním zacházelo s respektem. V případě potřeby dokáže vysvětlit základy lesnictví.

Ale raději mluví více o řezbářství, i když jeho dobře zpracované předměty obvykle nejsou tak praktické, jak si myslí, a vy můžete volně poukazovat na nedostatky v jeho návrzích.

Jelikož má rád i detektivky, bude pronásledovat každého, kdo nechá v lese prázdnou plechovku limonády Fizzy Sprizz. Připravte se na preventivní lekci o tom, jak se chovat v lese.

To si o mně a mé profesi někteří lidé myslí a naplňuje mě to emocemi na negativní straně. Je důležité zacházet s každým lesem opatrně a s respektem, aby jeho celková struktura zůstala nedotčená.

Jen jsem se chtěl ujistit, že víte, že mým úkolem není likvidovat všechny stromy kolem.

Bereme to, co potřebujeme, nahrazujeme to a k lesu a jeho obyvatelům máme respekt. Pomáhá také Davidovi, aby mohl meditovat na jedné z jeho mýtin.

Už dostal lekci o odhazování odpadků v lese. Jsem trochu skeptický, ale věřím mu, když říká, že mu to vypadlo z kapsy. Přesto zůstává pod dohledem.

 

Kredity:
fs25 mods


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.




Nejlepší Farming Simulator 25 mods mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!