Fruehauf Trailer Pack v1.0.0.0

FS22 Přívěsy

Fruehauf Trailer Pack v1.0.0.0

Freuhauf Van Trailer, Road Systems Converter Dolly Pack pro Farming Simulator 22.

Moje předposlední vydání pro FS22, toto je další, které bylo ve vývoji už nějakou dobu. To jsem chtěl uvolnit dříve, ale narazil jsem na několik zádrhelů, když jsem se neúspěšně snažil vybavit jej automatickým načítáním a řešil jsem nějaké problémy s kolizemi. Co se týče trailerů v této hře, jedná se pravděpodobně o nejkomplexnější balíček vydaný pro FS22. Inspiroval jsem se transportním balením z FS19. Takže doufám, že se vám tento mod bude líbit, a ano, někdy ho přenesu na FS25.

Vlastnosti:
Roll Up Dveře. V budoucnu budou přidány zadní kyvné dveře.

Velikosti přívěsu: 28 stop „Pup Trailer“, 48 stop a 53 stop.

Firemní skiny:
Do tohoto traileru jsem přidal pravděpodobně více než 100 skinů společností, některé jsou aktuální společnosti. Přibylo také mnoho spadlých vlajek a zaniklých firemních skinů. Jako například Consolidated Freightways, Mason-Dixon, Yellow Freight a Overnite, abychom jmenovali alespoň některé. Zřeknutí se odpovědnosti za vzhledy, které obsahují aktivní příznaky: Tyto vzhledy jsou prezentovány jako pocta společnostem a nejsou přímým zastoupením žádné aktivní společnosti, jejích akcionářů, zájmů sociálních médií nebo zaměstnanců. Jsou pouze pro účely hraní rolí a vnášejí do modu videohry pocit realistického hraní.

Strany přívěsu: Vyberte si z retro žebrovaného přívěsu nebo modernější hladké strany.
Možnosti nápravy: Vyberte si mezi posuvnou zadní tandemovou nápravou (pomocí ovládání myší) nebo rozpěrnou nápravou.
Možnosti barev pro strany přívěsu.
Možnosti barev pro kola.
Možnosti barev rámu.
Možnosti barev rámečku krabice.
Možnosti štítku Hazmat: Na výběr je několik, další lze přidat, pokud se rozhodnete. Ale vybral jsem ty, o kterých jsem si myslel, že budou pro farmaření relevantnější.
Thermo King Reefer jako možnost.
Funkční a funkční výtahová brána.
Možnost zadního závěsu pro připojení více přívěsů.
Volitelné boční zástěry přívěsu.
Převodník silničních systémů Dolly pro připojení více přívěsů.

Kredity:
Whiskey Sierra Modding


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Přívěsy mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!