Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce

Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce

Připravte se na to, aby byly vaše farmy udržitelnější! Precision Farming bude brzy k dispozici ve Farming Simulator 22. 19. dubna bude nová verze bezplatného DLC Precision Farming zpřístupněna prostřednictvím oficiálního ModHubu na PC a konzolích.

Projekt iniciovaný Johnem Deerem a financovaný EIT Food, přední evropskou iniciativou pro potravinové inovace, má upozornit na udržitelné technologie v zemědělství.

Další funkce

Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce

Můžete se těšit na následující funkce, které budou přidány do nové verze DLC Precision Farming Free. Každá nová funkce byla podrobně prodiskutována mezi všemi spolupracujícími partnery – a samozřejmě s ohledem na zpětnou vazbu, kterou jsme od vás dostali! Více a podrobnější informace o každé nové funkci budeme sdílet v nadcházejících týdnech po vydání. Zůstaňte naladěni!

Nové funkce precizního zemědělství ve FS22

  • Plodinové senzory
  • Environmentální skóre
  • Variabilní rychlost setí/ setí
  • Regulace plevele s proměnlivou dávkou
  • Hnojení s proměnlivou dávkou
  • Nákup půdní mapy

Zatímco zaměření nového DLC Precision Farming Free spočívá na zcela nových herních mechanismech, přinášíme zpět typy půdy, vzorkování půdy, hnojení s proměnnou rychlostí a také ekonomickou analýzu. Nejen to, zlepšujeme je. Pokud nemůžete (nebo nechcete) věnovat čas odebírání vzorků půdy zcela sami, můžete nyní získat mapy půdy přímo od poskytovatele služeb.

Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce

Pokud si chcete vyzkoušet Precision Farming s výše zmíněnou sadou vracených funkcí, můžete si ji stáhnout na ModHub pro Farming Simulator 19. Je k dispozici ke stažení přímo ve hře na PC a konzolích. Pokračujte a vyzkoušejte to, zatímco pracujeme na jeho rozšíření pro Farming Simulator 22! Úvodní video pro FS19 vám řekne více o mechanice přesného zemědělství.

Cíle a členové spolupráce

Farming Simulator 22: Precision Farming Datum vydání a funkce

Projekt financovaný EIT Food si klade za cíl poskytnout znalosti o technologiích udržitelného zemědělství. Implementace Precision Farming v globálním fenoménu videoher Farming Simulator je jedním z několika kroků EIT ke zvýšení povědomí.

Součástí projektu jsou různí další partneři z Evropské unie: Univerzita v Hohenheimu (Německo), Univerzita v Readingu (Velká Británie), Grupo AN (největší obilné družstvo ve Španělsku) a Ústav živočišné reprodukce a výzkumu potravin Polská akademie věd spolupracuje na propagaci této technologie.

První verze DLC Precision Farming pro Farming Simulator 19, která byla stažena více než milionkrát, byla velkým úspěchem.

Kredity:
Farming Simulator 22


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.




Nejlepší Farming Simulator 22 mods mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!