Green Valley – Testovací verze v0.0.0.1

Green Valley – Testovací verze v0.0.0.1

Testovací verze Green Valley! – Originál od rekreačního autora.
Za prvé nepodporuji Rusko ani Baltarusko, ale mám v těchto zemích dobré přátele, podporuji pouze Ukrajinu a celou Evropskou unii včetně NATO a mé země, ve které žiji.
Všechny ohřívače prosím bez komentáře!!!
Tuto mapu jsem přepracoval a plně znovu vytvořil pro hráče Farming Simulator 22. A původní verzi mapy sdílím se všemi hráči ze všech světových kontinentů

Realistický terén s 22 poli různých velikostí
Standardní plodiny
Automobilová a pěší doprava
Překreslený terén a staré cesty, přidána tráva na všechna místa na mapě
Opraven problém s vodou, ne ve všech vodách můžete řídit, ale můžete doplnit, pokud chcete, ne na všech místech
Žádné funkční animace bran nebo dveří, nefixovaná výchozí místa, aby správně fungovaly – v tuto chvíli používány jako dekorace.
Malé prodejní body nebyly přidány všechny, ti, kteří přidali a fungují, přidali pro testovací verzi mapy
Mapa na rekreačních stadionech a má malé chyby v protokolu ze shaderů, ale v další aktualizaci vše vyčistí a opraví, aby správně fungovalo.
Přidána funkční mapa PDA a opraveny všechny načítací obrazovky na původní
Upravené a plně pevné definice polí a struktura polí v i3D
Žádné startování vozidel při novém startu
Plně funkční období, půda a půda
Prodejce pracovních zvířat, ale momentálně žádné chovy pracovních zvířat, pokud si chcete hrát s krávami, prasaty, ovcemi, koňmi a slepicemi, můžete si postavit kdekoli ze zvěřiny.
Žádná funkční sila, pokud si vyrobíte sila, můžete stavět ze hry přímo na čistém místě.
V tuto chvíli žádná pila nefunguje a nemůžete prodávat dřevo nebo štěpky, získávat sestavení ze hry nebo z externího modu.

Další aktualizace plánovaná za pár dní s pevnými dveřmi, přidány další spouštěče, opravené chovy a vydání verze této mapy.
Pokud jste na mapě našli chybu, nezobrazuje správně objekt nebo chybí podrobnosti o objektu – vylučte dveře a brány. Napište prosím do komentářů, které jsem opravil v nové připravované aktualizaci.
Na mapě můžete pracovat, kupovat nebo prodávat pole, sklízet, semeno nebo orat, můžete prodávat sklizené kultury na prodejních místech, můžete kupovat nová vozidla a doplňovat benzín na čerpací stanici. Ta místa fungují správně. A plně funkční smlouvy.
Pokud někdo může, udělejte prosím videopřehled. Díky za podporu.

Kredity:
Vyciokazz


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Mapy mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!