Transportní přívěs 19m a 25m v1.0.0.0

Transportní přívěs 19m a 25m v1.0.0.0

Přeprava strojů může být občas trochu komplikovaná, že? Transportní přívěsy 19m a 25m vám usnadní hru. Pokud jste již znali Trailer 25m ve FS19, nyní je ještě lepší a se svou menší sestrou Trailer 19m.
Přívěsy mají vylepšený fyzikální systém, takže přepravované předměty během přepravy nekloužou, navíc mají nástavce, aby byl přívěs ještě širší pro větší zařízení. Je vyvinut pro přepravu kombajnů s podporou pro připojení žacích lišt, takže k přepravě kombajnu nepotřebujete další přívěs.

PRACOVNÍ REŽIM
Přívěs má 4 volitelné ovládací skupiny, v každé skupině je skupina animací, v první rampa, ve druhé nastavení podpěry žacího ústrojí, ve třetí pomocné patky a vizuální úprava závěsu Žací lišta (Slouží k nastavení žací lišty nad hardwarem tak, aby neplavala uvnitř konstrukce přívěsu).
Chcete-li použít podpěru žacího ústrojí (obrázek na snímku obrazovky 2), na nákladním vozidle musíte spustit rampu, otočit a posunout podpěru žacího ústrojí dozadu. Poté nastupte na přívěs s kombajnem stále zapojeným se žací lištou, nastupte na podpěru a tam jej odjistěte. Posuňte sklízecí mlátičku trochu dozadu, nastupte do náklaďáku a objeví se funkce Spárovat, po připojení otočíte podpěru a necháte ji v poloze blízko přívěsu. Poté to bude fungovat.

– Verze v obchodě: Transportní přívěs 19m a 25m
– Základní cena: 22 000 € (přepravní přívěs 19m), 28000 € (přepravní přívěs 25m)
– Obsahuje napínací pásy
– Konfigurace kol: ještěří kolo, starožitné železné kolo, bezdušové kolo, hliníkové kolo, paprskové kolo Randon (originální kola)
– Nastavení barev: Základní barva, Barva podvozku, Barva podpory řezu, Barva nárazníku
– Podpěra žací lišty: Pro správnou funkci zatáhněte a otočte podpěru, uvolněte žací lištu v horní části rámu, nastupte do kamionu a funkce dokování bude k dispozici, stejně jako při připojení ke kombajnu.
– Animace nastavení výšky žacích lišt: Aby vaše žací lišta neletěla nebo uvnitř konstrukce, je k dispozici animace pro neviditelné nastavení výšky a otáčení žací lišty v horní části konstrukce.
– Délka: 19 metrů (přepravní přívěs 19 m), 25 metrů (přepravní přívěs 25 m)
– Konfigurace podlah a nástaveb: kolejová podlaha (3,20 m), kovová podlaha (3,20 m), dřevěná prkna (3,90 m), nástavba se starými deskami (4,00 m)
– Trailer Ramp: Skládací pomocí nastavitelné animace a když se dotknou země, rampy se stanou plovoucími a následují zem
– Další konfigurace: Zadní spojka, prodloužení rampy, podvozek, štítky zadních rozměrů (Jižní Amerika: Rozměry, Severní Amerika: Oversize), trojúhelníky, modely zadních světel, kulaté, přídavné boty, nárazníky, demontované pneumatiky (pouze estetické)

Přeji dobrou hru!

Kredity:
SrVertex, ZT MODDING


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Přívěsy mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!