Old General Mill v1.0.0.0

Old General Mill v1.0.0.0

Cihelna z počátku 20. století se setkává s moderními inovacemi! Mlýn, postavený v roce 1916 jako skromný cukrovar HA Bauerem, zažil mnoho desetiletí ziskového podnikání, ale po třech generacích zastavil provoz. Nedávno byl od rodiny Bauerů získán „Starý“ generální mlýn, kde byl zrekonstruován a dovybaven nejnovější technologií frézování a hydrolisu.

Tento modernizovaný rustikální mlýn nabízí nepřeberné množství možností frézování a lisování a sjednocuje čtyři výstupní kategorie pod jednou střechou. Patří mezi ně výroba šťávy, olejů, mouky a cukru. Na základě určitých vstupů lze vyrobit malá množství jiných vedlejších produktů. Podrobnosti naleznete v následující výrobní tabulce.

Hrozny + voda => Hroznový džus + krmivo pro prasata
Olivy + voda => Olivový olej + krmivo pro prasata
Řepka => Řepkový olej
Slunečnice => Slunečnicový olej
Cukrová řepa + voda => Cukr + potrava pro prasata
Cukrová řepa řez, Cukrová třtina => Cukr
Pšenice, ječmen, oves => mouka + plevy
Kukuřice, Čirok, Sója => Mouka

Vstupní úložné kapacity:
Voda: 260 000 l
Vstupy na výrobu mouky: 240 000 l
Všechny ostatní: 360 000 L

Výstupní kapacita úložiště:
Hroznová šťáva a oleje: 290 000 l
Cukr: 940 000 l
Mouka: 1 308 000 l
Krmivo pro prasata: 290 000 l
Plevy: 145 000 l

Cena a náklady na údržbu:
Cena: 85 000 dolarů
Výrobní náklady za měsíc: liší se podle produktu
Denní údržba: 120 USD

POZNÁMKY:
Všechny vstupy kromě hroznů a oliv lze z mlýna získat, pokud je potřebujete odstranit.
Organický vedlejší produkt z oliv, hroznů a cukrové řepy se zpracovává na krmivo pro prasata, aby se snížilo množství odpadu.
Zpracováním pšenice, ječmene a ovsa vznikne malé množství plev.
Tři světla sila lze přepínat tak, aby se aktivovala v noci. Všechna ostatní světla se automaticky aktivují po normálním denním/nočním cyklu.

Kredity:
FarmerJeb


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Objekty mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!