RC Helicopter v1.0.0.0

RC Helicopter v1.0.0.0

Oznámení o monetizovaném použití
Pokud na svých MONITIZOVANÝCH VIDEích používáte TEXTURY, které vytvořím, propojte prosím URL TÉTO STRÁNKY. Vlastním některé textury umístěné v tomto souboru a neoprávněné použití textur bez zpětného odkazu na URL bude vyřešeno stížností na porušení autorských práv. Stažením souhlasíte.
Platím za dropbox, abych bezpečně ukládal soubory ke stažení, prosím podpořte mě tím, že nebudete znovu nahrávat jinam. Soubory jsou aktualizovány v reálném čase, verze uvedená v příspěvku může být starší než aktuální stahování. Obecně platí, že nenesu odpovědnost za žádné škody, které by mohly vzniknout používáním souborů, které poskytuji. Ponechávám si autorská práva na všechny textury/obrázky/zvuky vytvořené „já“ v tomto příspěvku/souborech a neschvaluji redistribuované zpeněžené použití. Použití .i3d a souvisejících typů souborů Giants Network si stále zachovává své TOS

Kredity:
nono56


Jak používat Farming Simulator 22 mody

Vítejte v největší moddingové komunitě Farming Simulatoru. Stále si nejste jisti, k čemu slouží Farming Simulator 22 mods? Hra byla vyvinuta tak, aby podporovala modifikace (mody), které může vytvořit každý fanoušek. Mody tedy můžete použít k upgradu původní hry. Ano, souhlasíme s tím, že hra je již velmi dobrá, nicméně můžete mít pocit, že ve hře potřebujete více kombajnů, traktorů nebo jiných nástrojů. Navíc samotná hra nabízí různé typy modů, které mohou změnit hru, opravit některé chyby, které hráče obtěžují, nebo se jen pokusit udělat hru zajímavější. To je důvod, proč byste měli vyzkoušet FS22 mods. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho různých FS 22 modů, instalace jednoho z nich hru trochu změní a stane se jedinečnou. Všechny LS22 mody jsou zcela zdarma, takže se nemusíte bát plateb nebo skrytých daní. Vyzkoušejte nyní Farming Simulator 22 mods a staňte se lepším farmářem.






Nejlepší FS22 Automobily mods

Leave a Reply

Do you need help or to say thanks for mod author? Just leave a comment bellow!